ستاره مسافر

این وبلاگ داستان پسری است که دوست داشت تاثیر گذار و متفاوت باشه، به همین خاطر تصمیم گرفت ...

ستاره مسافر

این وبلاگ داستان پسری است که دوست داشت تاثیر گذار و متفاوت باشه، به همین خاطر تصمیم گرفت ...

کرونا و دانشگاه

در هلند در ابتدا سعی کردن داستان کرونا را جدی نگیرن! تا اینکه آمریکا جدی گرفت و اینام به خودشون آمدن، خلاصه سرتون را درد نیارم هفته های اول کلاس ها اختیاری شد و در ادامه کلاس ها تعطیل شدند و قرار شد همگی بصورت آنلاین تا سال 2021 برگزار بشوند. بعضی از دانشکده ها کلا تعطیل شدن و بعضی دیگه ورود بهشون محدود شد. خلاصه اول دانشجویان دکتری فکر میکردند این تعطیلی کوتاه مدت خواهد بود ولی کم کم متوجه شدند این یک اتفاق عادی و زود گذر نخواهد بود. کم کم شروع کردن به اعتراض که نمیتونیم کار کنیم و .... ولی دانشگاه پیام داد که شرمنده، بخاطر فشاری که روی حمل و نقل میاد برنامه ای تا سال آینده ندارند ولی به کسایی که کار آزمایشگاهی دارند اجازه ورود داده میشه. ولی ظاهرا دو چیز خیلی دانشجوها دکتری را اذیت میکنه اول اینکه کسی نیست باهاش حرف بزنند و مورد دوم  اینه که فکر می کنند در خونه کاری نمیکنند! راستش قبلش هم کاری نمیکردن ولی چون در محیط بودن و حرف میزدن و راه میرفتن فقط  کمی احساس مفید بودن میکردن. البته رییس دانشگاه اعلام کرد که هیچ گونه تاخیر برای پایان درس را  نمی پذیریم! که باعث ناراحتی دانشجویان و کلی اعتراض شد. البته حقوق دانشجویان قطع نشده و همه دارند سعی می کنند با شرایط جدید وفق پیدا کنند و به همدیگر کمک کنند، دانشکده سعی کرده سیستم اطلاع رسانی را بهبود بده و وظیفه برنامه ریزی برای هر دپارتمان هم به مدیر گروهش محول شده. خلاصه دیگه هیچ چیز مثل قبل نیست.

یک ماه قبل از این اتفاقا در سالن غذاخوری با استادم نشسته بودیم، بهش گفتم به نظرتون اگر در دانشگاه را ببندن اتفاق خاصی میفته!؟ یک نگاهی به من کرد و با کمی مکث بلند زیر خنده!!! گفت فکر نمیکنم.... بعدش البته اضافه کرد در نود و پنج درصد موارد!!! بعدم که کرونا اومد و دانشگاه ها تعطیل شد...  حالا ببینم در آینده چه اتفاقی میفته! البته ظاهرا با توجه به قبولی بیشتر دبیرستانی ها (شاید آسانی امتحانات با توجه به شرایط کرونا و امتحانای آنلاین) تعداد متقاضیان دانشگاه در سال بعد تحصیلی بیشتر شده و این یعنی دردسر دانشگاه ها و کمبود مسکن دانشجویی! اگرم شرایط کار سختتر بشه احتمالا متقاضیان هلندی و اروپایی دکتری بیشتر میشه (در دپارتمان ما اصلا هلندی نیست) و به همین نسبت شانس اینترنشنال ها کمتر.

پینوشت: اینجا در دلفت کسی ماسک نمیزنه، خیابونا آخر هفته ها شلوغ میشه و هنوز در بازار روز میوه ها را نشسته میخورند! و در نهایت این که اگر تعداد ابتلا و مرگ ناشی از این ویروس را برای هر یک میلیون نفر در نظر بگیریم  هلند یکی از کشورهای پر خطر می باشد (همچنین دولت آمار را به صورت دقیق منتشر نمیکند و آمار بصورت کلی بروزرسانی میشه.).

نظرات 3 + ارسال نظر
حامد 1399/09/15 ساعت 09:00

سلام
ببخشید یک سوال از خدمت تان دارم.
یکی بیاد هلند دکترا بخونه؛ چی از دست میده چی به دست میاره؟ با فرض اینکه تحصیل اولویت زندگی اش نیست و میخواد دنیای جدید رو تجربه کنه و از اون بالاتر از رنج های فرهنگی و اقتصادی ایران کمی دورتر بشه.
همه هزینه های تحصیل که پست قبلی نوشتین شاملش میشه؟
اونجا تحصیل متوسط داشتن و کار و زندگی و خونه و ماشین و بعدش اگه شد ازدواج و کلا یک زندگی معمولی خیلی دور از دسترسه؟

سلام
ممنون از پیامتون، اگر تحصیل الویت اول نباشه خوب همه چیز فرق میکنه... ولی اگر در یک دانشگاه خوب دکتری بخونید و الویت اولتون درس نباشه هیچ وقت نمیتونید درستون را تمام کنید.
نه دور از دسترس نیست. پست قبلی هم تا جایی که یادمه منظورم این بود که نباید از واقعیت فاصله بگیره و درس خوندن هم هزینه داره البته بخش بزرگی از آن هم به مهاجرت مربوط میشه...

زهراء 1399/10/04 ساعت 21:33

آقا حامد ،
با این دید (اونجا تحصیل متوسط داشتن و کار و زندگی و خونه و ماشین و بعدش اگه شد ازدواج و کلا یک زندگی معمولی) شاید در غرب بهت زیاد خوش نگذره !
ابتدا سعی کن کمی در مورد شیوۀ زندگی در غرب تحقیق کنی .
شاید زی بتونه برات داستان رو بهتر و بیشتر شرح بده ...

زهراء 1399/10/04 ساعت 21:34

پست جدید ؟؟؟

:(

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد